HOME

“El Dorado” i dërgon “selam” Kikës pasi ia publikoj fotografinë në shtrat

Janë “nxehur” gja’krat në mes Kikës dhe konkurrentit të “It’s my love”, Berat Xhelilit.

Kika ka publikuar në Instastory një foto ku shihet i shtrirë me Berat Xhemshitin e emisionit “It’s my love”.

Madje, në përshkrimin e fotografisë ka thënë se ka edhe foto tjera të Beratit.

“Berat Xhelilit, El Dorados, po ia kujtoj kujtimet kur ma shprehte dashurinë. Por do ia kujtoj më vonë edhe snapat tu i *****”. Zm, para se të folësh për mua kujtoji veprat in’time, vazhdojmë me fotot tjera”, ka shkruar Kika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *