HOME

“Ëmbëlsohu pak se qenke Zot na ruaj”/ Riniani nevrikoset keq me Anën, ja çfarë bën

Riniani duket nuk u ndje aspak mirë në takimin me Anën dhe e ironizoi gjithë kohës për shkak të qëndrimit të saj.
Teksa po qëndronin në intimitet, Riniani përpiqet vazhdimisht t’i afrohet Anës, por nuk ia doli.

Riniani: Të ëmbëlsohesh pak me këtë recelin se sot qenke Zot na ruaj. (Nuk i jep recel)
Ana: O zot këto nervat e tua.
Riniani: Me shikimet dhe buzëqeshjen tënde mund të zbutem. Do ngjitemi pak lart se u mpiva?

Ana: Po, po jo shumë lart. Mos mu afro kaq shumë se më ikin mendimet.
Riniani: Do të të vendos këtë jastëkun?
Ana: Po.
Riniani: Po patjetër. (E heq) E dua puthjen tënde.
Ana: Dua të fitosh njëherë besimin tim. Në momentin që do ta meritosh, do ta marrësh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *