HOME

Emocionuese, i moshuari përlotet teksa flet për v’dekjen e gruas (Video)

#gjesi është duke realizuar disa lidhje direkte nga trafiku urban dhe Gërmia, duke sjellë atmosferën e orëve të para të mëngjesit.

Në Gërmi u pa një numër i madh i qytetarëve që dalin për të vrapuar dhe nëse mesin e të intervistuarve ishte edhe një i moshuar i cili tregoi se çdo mëngjes del për vrap.

Në një rrëfim emocionues teksa foli për humbjen e gruas nuk i mbajti lotët.

Pos tjerash, ai tha se i mungon shumë dhe e ka të vështirë të jetojë pa të.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *