HOME

Është vetëm 8-muajshe, por ka diçka të veçantë që askush nuk e beson se është ajo

Kur të gjithë e shohin vogëlushen 8-muajshe nga Chelmsford, askush nuk e beson se është ajo në të vërtetë.
Tiny Bella Cole ka flokë shumë mbresëlënës, pasi ato janë shumë të gjatë. Të gjithë njerëzit që e shikojnë mendojnë se ajo është një kukull, ndërsa të tjerë shprehen se ajo ka paruke dhe jo flokët e saj.

Kur 27-vjeçarja Bella Phillipa Rabbitts, del me vajzën e saj shëtitje është e pamundur që kalimtarët të mos e pyesin për vërtetësinë e flokëve.

“Cole është lindur me operacion dhe në momentin që ajo lindi unë u shokova teksa e pashë sepse kishte shumë flokë dhe të gjatë.”, është shprehur mamaja e saj.

Bella ka thënë gjithashtu se, edhe pse e vogël fare, ajo duhet të përdorë tharëse për të tharë flokët e vogëlushes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *