HOME

Familja ofron gati 56 mijë euro për kujdesin e 2 fëmijëve por askush nuk pranon

Dadoja nuk është një punë e lehtë: ju duhet të keni durim të madh dhe të dini se si të merreni me fëmijët, duke i mbajtur të qetë edhe kur janë me nerva.Pagat nuk janë sigurisht një nga ato që të mbesin në mendje, por ka edhe nga ata që janë të gatshëm të ofrojnë shifra të konsiderueshme për të pasur një dado në dispozicion.

Ky është rasti i kësaj familje skoceze, e cila publikoi njoftimin e mëposhtëm në faqen e internetit të fëmijëve. “Donim një dado që të kujdesej për dy fëmijë të moshës pesë dhe shtatë vjeç, një pagë vjetore prej 56 mijë eurosh plus strehim: një apartament me dhomë gjumi, banjo dhe kuzhinë private në shtëpi”.Një ofertë vërtet unike dhe atraktive, por që nuk ka marrë ndonjë kandidaturë. Arsyeja? Shtëpia në të cilën jeton kjo familje është e pushtuar nga fantazmat, siç shpjegohet vetë në njoftimin e tyre.

“Kemi jetuar këtu gati dhjetë vjet. Ata na njoftuan se ajo ishte e braktisur kur bleva shtëpinë, por ne mbajmë një mendje të hapur dhe e morëm atë pavarësisht gjithçkaje. Personalisht ne kurrë nuk kemi përjetuar këto ngjarje të mbinatyrshme, duket se ato gjithmonë ndodhin kur jemi larg shtëpisë, por jemi të lumtur të paguajmë pak më shumë, meqë me të vërtetë ka rëndësi për ne që të gjejmë personin të duhur “.

Por ndoshta ky zbulim i fantazmave ishte arsyeja që nuk pati asnjë aplikim.”Pesë dado kanë lënë postet e tyre vetëm vitin e kaluar dhe secila ka përmendur incidentet e mbinatyrshme: zhurma të çuditshme, syze të thyera dhe mobilje në lëvizje. Kjo padyshim çoi në një periudhë trazirash të mëdha për fëmijët tanë “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *