HOME

Flet personi me pagën 12.300 euro në Telekom: Rrogën e kam sa për idare, papunsi o vlla

Personi që u akuzua se e ka rrogën e lartë në Telekom, avokati Gazmend Nushi ka folur ekskluzivisht për Kungullin. KTV sot ka publikuar listën e personave me pagën më të lartë në PTK. Nushi thotë se rrogën e ka sa për idare.

“12.300 euro më dalin sa për idare. Sa për të mbuluar shpenzimet ditore. Vetëm këstin e kredisë, pastaj rryma, uji, ku janë ushqimet për familjen, qeraja. Të gjithë e dimë se në Kosovë është zor”

“Unë veç i kam kërkuar drejtorit rritje të pagës për shkak të performancës së mirë dhe kjo pritet të ndodh shumë shpejtë. Kështu nuk jetohet. Veç me i marr plaçkat e me ik prej këtuhit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *