LAJME

FOTO Madhështore: Një qen shpëton delet nga ujqërit dhe ja çfarë mirënjohje ka marrë

Kjo foto është aq e fuqishme sa tregon ato emocione që mund të tregojnë kafshët.

Një dele i shpreh mirënjohjen një qeni pasi shpëtoi qengjin e saj dhe tërë tufën nga një sulm nga një tufë ujqërish. Qeni ishte shumë i plagosur, dhe në aktin heroik ai rrezikoi jetën e tij.

Lëreni fotografinë të jetë një mësim për njerëzit dhe dashuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *