HOME LAJME

Gjendja e rëndë/ Uji pushton shtëpitë, evakuohen 18 persona në fshatrat e Sukthit

Gjendja e rëndë/ Uji pushton shtëpitë, evakuohen 18 persona në fshatrat e Sukthit

Si pasojë e përmbytjeve dhe gjendjes së krijuar nga vërshimi i ujit nga fshatrat e Sukthit jane evakuuar mbrëmë 18 persona nga 3 familje qe jane sistemuar ne ambientet e Kavalishences në Plepa. 2 familje jane evakuuar nga lagjja “Erzeni” Shijak, te cilet jane strehuar tek te afermit e tyre pasi nuk kane pranuar qe te largohen.

Nderkohe sipas burimeve nga Prefektura e Durrësit po pritet renia e metejshme e nivelit të ujrave për të dërguar zjarrfikeset për heqjen e llumrave nga banesat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *