HOME

Gjermania Ka Nevojë Për Punëtorë Edhe Në Kohë Krize! Ja Çfarë Duhet Të Dini…

Probleme me vizat e punës ngelen, ndonëse Gjermania ka nevojë për punëtorë të huaj, transmeton albinfo Edhe pse janë mbyllur shumica e bizneseve në këtë shtet, Gjermania, pavarësisht kësaj, ka nevojë për fuqi punëtore në shumë sipërmarrje.Në vitin 2021, Gjermania do të ketë nevojë për punëtorë të huaj, edhe pe jemi ne pandemine korona.

Tregohet kjo edhe përmes një sondazhi, i cili u bë nga një Fondacion gjerman, me përfaqësusesit e sipërmarrjeve në Gjermani, sipas së cilës 54% e sipërmarrjeve do të kenë nevojë për punëtorët e huaj. Nevoje më te madhe për punëtorë të huaj në Gjermani ka për sektorin e shëndetësisë dhe ndërtimtaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *