HOME

Gjeti një strehë të fshehtë në shtëpinë e tij, u shokua çfarë pa aty

Një djalë i ri irlandez shkoi në një qytet të ri dhe mori me qira një apartament pa e parë atë. Qiraja ishte e lirë saqë ai nënshkroi kontratën e qirasë pa e parë. Sapo ai hyri në të, zbuloi një tipar të çuditshëm në shtëpinë e tij të re: kishte një derë të fshehtë në dysheme.

Atë që gjeti prapa asaj dere, definitivisht nuk e priste! Manastiri i vjetër?

Sipas Danielit, banesa e tij gjendet në një ndërtesë që dikur ishte një manastir në shekullin e 19-të. Ndërtesa është e vendosur në mes të Anglisë dhe është rinovuar në një apartament moderne, por të vogël, me tavane të larta.

Apartamenti është vetëm një studio me një dysheme të vogël si një dhomë gjumi. Çdo gjë përveç banjos është në të njëjtin hapësirë: kuzhina, salloni, korridori dhe dhoma e gjumit. Apartamenti është i pajisur me një banjo të vogël, funksionale.

Në fillim, Danieli e kuptoi se dera misterioze çoi në një kat nën dysheme. Apartamenti ishte i vogël, kështu që disa hapësira shtesë do të ishin shumë të volitshme.

Megjithatë, kur ai hapi atë ai gjeti diçka tjetër. Shkallët me pamje të keqe, e çoi në një burg të vërtetë!

A ishte ky burgu ku murgët e shekullit të 19-të ruanin prodhimet e tyre të freskëta apo a ndodh diçka më e keqe?

Danieli nuk ishte personi i parë që zbuloi burgun sepse muret janë të mbuluara me mbishkrime dhe ka disa plehra këtu dhe atje.

Daniel kapi aventurën e tij të zbulimit të burgut në film dhe e vendosi videon në YouTube.

Videoja është parë nga më shumë se 7 milionë njerëz, por askush nuk ka qenë në gjendje të japë një përgjigje përfundimtare se çfarë ishte. Njerëzit kanë të gjitha llojet e sugjerimeve për atë që mund të bëjë Danieli me burgun.

Disa njerëz sugjeruan aktivitete kriminale, por të tjerë mendonin se Danieli mund ta kthente atë në një të ashtuquajtur “shpellë njeriu” ose të organizonte parti për Halloween.

Çfarë do të bënit nëse do ta gjeni një birucë si kjo nën shtëpinë tuaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *