HOME

Gruaja kërkon të ndahet pas 30 vitesh martesë, arsyeja e saj përlot burrin në emision

Historitë e shqiptarëve me tokat dhe dokumentat e tyre nëpër hipoteka janë nga më të ndryshme.
Duket se pothuajse të gjithë shqiptarët që kanë toka kanë patur probleme në zyrat e shtetit për metrat apo certifikatat e pronësisë.

Lidhur me këtë një burrë dhe një grua kërkojnë të ndahen nga njëri-tjetri në moshë të madhe pas vitesh martesë pasi kanë probleme me tokën e tyre.
E, mesa duket tokat ndikojnë edhe në marrëdhëniet familjare.

Bashkëshortët Floresha dhe Bujari u bënë pjesë e rubrikës “Shihemi në Gjyq” pasi ndodhen në një konflikt për tokën e tyre.
Pas 30 vitesh martesë, Floresha kërkon nga bashkëshorti i saj divorcin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *