HOME

Gruaja që lindi teteneq në 2009 tregon në Instagram se si fëmijët e saj duken sot

Nadya Suleman, nëna e tetneqeve, rasti i të cilëve kaloi nëpër botë në vitin 2009, u rishfaq në llogarinë e saj, ne Instagram për t’u treguar pranë fëmijëve të tij:

Noeja, Malija, Isaia, Narija, Jeremia, Josia, Jonai dhe Makai. Amerikanja u be efamshme në Shtetet e Bashkuara me amësinë e saj, kur ajo ishte 34 vjeçe. Rasti i tij krijoi disa polemika, sepse para se ajo te bente invitro per tetneqet ajo vec me kishte edhe 6 femije te tjere. Ajo donte te kishte edhe dy me teper, por kurr nuk e mendoi se do ti lindte edhe 8 femije.

Tetë vjet më vonë, gruaja postoi një foto që tregonte të gjithë fëmijët e saj të mbledhur. Ajo gjithashtu botoi fotografi të disa ngjarjeve të përditshme që përjetojnë tetneqet, ndiqeni keto foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *