HOME

Gruaja shpëtoi elefantin foshnje, dhe sot ka një ‘miqësi’ të fortë me të

Njerëzit zakonisht kanë kafshë shtëpiake si mace, qen, papagall, breshka ose peshk, por sa shpesh e shihni dikë me një elefant të përkëdhelur?

Këto krijesa madhështore i përkasin botës së egër, por një këlysh i vogël i gjetur në rrugë u bë pjesë e shtëpisë së kësaj gruaje të sjellshme që ka vendosur ta rrisë.

Roxy Danckwerts është themeluesja e Wild Is Life, i cili është një vend i shenjtë kafshësh në Zimbabve.

Dhe një ditë, ndërsa ishte duke punuar, ajo hasi në një elefant foshnje që dukej të kishte humbur dhe se ishte ndarë nga tufa.

Në atë kohë,elefanti ishte vetëm disa ditë i vjetër, i brishtë, i frikësuar dhe i ndarë nga familja e tij.

Roxy dhe elefanti sot janë bërë vërtet miq shumë të mirë pasi ky mori shërbimin e nevojshëm mjekësor për t’u rikthyer si më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *