HOME

“Hallall Buka”, Dy Nxënës Gjejnë Kuletën Me Të Holla, Por Shikoni Cfar Bëjnë Ata ..

Dy të rinj- nxënës e kanë gjetur kuletën me dokumentacion dhe me një shumë të hollave duke vepruar ndërgjegjshëm i kanë dorëzuar në Stacionin Policor në Skenderaj.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive
Ky gjest i mirë, është raportuar sot rreth orës 07:55 nga dy të rinjtë- nxënës të cilët deri sa ndodheshin në udhëkryqin afër shkollës profesionale në Skenderaj, kanë gjetur një kuletë me dokumentacion dhe një shumë të hollave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *