LAJME

Hapi Një VRl,MË Në Akull, Ajo Çfarë NDODHl Më Pas Do Ierë Me Gojë Hapur (Video)

Ekzistojnë shumë gjëra argëtuese që mund t’i bëni në natyrë, vetëm duhet të dilni dhe të dëshironi t’i bëni ato.Në një video të postuar në YouTube, një burrë e bënë saktësisht këtë – ai argëtohet me natyrën.
Në videon e shfaqur më poshtë, do ta shihni se çfarë ndodhi kur një burrë hapi një vri,më me th.ikë në një akull.
Ai shkoi tek një flluskë prej metani, e krijuar nën akull në një liqen, dhe e ndezi atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *