HOME

Haqif Agaj, njeriu që agjëron gjysmë viti (VIDEO)

Kronika e mëposhtme na sjellë një rrëfim të vecantë të një 59 vjecari i cili agjëron plotë gjymsë viti.
Ai tregon se si dhe pse e bënë këtë, njofton Klan Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *