HOME

Haradinaj shpërndan një video të pa parë deri më sot, shihet duke kënduar edhe Shkëlzen Haradinaj

Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj e ka publikuar një video, e cila nuk është parë deri më sot. Në këtë incizim shihen duke kënduar Shaqë Avdija, Shkëlzen Haradinaj, Fatmir Nimanaj dhe Luan Nimanaj.

“Inçizim i pa parë deri më sot. Këndojnë: Shaqë Avdija, Shkëlzen Haradinaj, Fatmir Nimanaj dhe Luan Nimanaj, në mesin e shumë luftëtarëve të tjerë që sot janë dëshmorë”, ka shkruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *