HOME

Hashim Thaçi është një “ Esat Pashë”, ndërsa Albin Kurti mund te jetë një “ Enver Hoxhe” (VIDEO)

Ish kryeministri i Shqipërisë Pandeli Majko ka dhënë një vështrim rreth situatës politike në Kosovë, duke komentuar edhe zgjedhjen e kryeministrit të ri të Kosovës. Madje theksoi se serbët edhe kësaj radhe vërtetuan se ishin të ‘pashmangshëm’ nga vendimmarrja për të ardhmen e Kosovës.

Thotë se Hashim Thaci është një “Esat Pashë” sa Albin Kurti të mund jetë një “Enver Hoxhë. Ndërsa vlerëson se po të ishin gjallë sot Adem Jashari dhe Ibrahim Rugova, përfaqësuesit më elokuentë të së drejtës dhe të mundshmes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *