HOME

Historia-e çiftit të ndarë Shqiptarë:Natën e parë të martesës zbulova që ajo ….

Seanca e fundit e ndërmjetësimin e “Shihemi në Gjyq” në Tv Klan, nuk ka qenë aspak e lehtë për Eni Çobanin. Kalvari i shqetësimeve të Majlindës nisi që natën e parë të martesës me bashkëshortin e saj, i cili pretendon se ajo nuk ishte e virgjër.Nga ku nisën dhe të gjitha problemet.Majlinda ngelet shtatzënë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *