HOME

Historia që do i përloti të gjithë, gjen nënën mbas 41 vitesh

Emisioni “Dua të të bëj të lumtur” sjell sot në mbrëmje një takim prindëror të pashikuar më parë.
Historia prekëse e djalit të braktisur në jetimore, kur ishte vetëm 5-ditësh, e që merr tjetër kthesë falë programit “Dua të të bëj të lumtur”.

Me historitë më të diskutuara, emisioni ka bërë të lumtur shumë personazhe dhe ka dhuruar surpriza të jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *