HOME

Hoti – Nese fitojm ne rrogat ne Kosove se paku 800€ do te behen

Kryeministri Hoti: “Me qeverisjen tonë rroga minimale në Kosovë është 800 euro”
Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti ka thene se Qeveria e tij Hoti po bën punë shumë të mirë në këto 100 ditë e para. Ai tha se janë punësuar rreth 80 mijë të rinjë.

Avdullah Hoti tha “Rroga minimale në Kosovë momentalisht është 800 euro, pritet akoma të rritet në muajt e arshshëm dhe kjo fal Qeveris Hoti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *