HOME

Hoti për Kurtin: Personat e dënuar për vepra penale nuk duhet të bartin asnjë post shtetëror

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti beson se kundër kandidati i tij, Albin Kurti nuk duhet të bart asnjë post shtetëror.
Kjo për shkak se ësthë i dënuar për vepër penale.

“Personat e dënuar për vepra penale nuk duhet të bartin asnjë post shtetërore. Të paktën kështu mendoj unë”, tha Hoti në “Rubikon” të Klan Kosovës.

“Gjuha e Vetëvendosjes e rrezikshme për demokracinë.

Nëse e sheh deklarimin e kryetarit të VV-së, Albin Kurti që e respekton ligjin dhe rendin kushtetueses, është person që ka kundërshtuar në vazhdimësi rendin kushtetuese”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *