HOME

Humbi 30 kg për t’ia dhuruar veshkën vëllait

Vëllau binjak i James Ingley kishte nevojë për tsransplantimin e veshkës, kështu që ai menjëherë vendosi që të bëjë çdo gjë për ta bërë këtë të mundur.
Sidoqoftë nuk ishte kaq e thjeshtë pasi që James u detyrua t’i largonte të paktën 30 kg në mënyrë që ky operacion të shkonte siç duhej.

Mirëpo James filloi menjëherë këtë rrugë, duke ngrënë ushqim të shëndetshëm, duke praktikuar ushtrime dhe kështu edhe ia doli të kishte sukses.

James për këtë tha “Është një shans, një mundësi për bërë diçka për të huajin, fqinjin, antarin e familjes dhe unë bërë atë që të gjithë do ta kishin bërë”./Indeksonline/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *