HOME

I bie macja nga lart në kokë, e lë burrin pa ndjenja (VIDEO)

Në pamjet e siguruara, Gao Fenghua, mund të shihet duke ecur me qenin e tij në qytetin Harbin në provincën kineze veri-lindore të Heilongjiang. Por ndërsa shëtitet, një mace bie nga lart dhe i g o d et në kokë, duke e rr ëz uar atë

Macja menjëherë ngrihet dhe ik. Ndërkohë, qeni i burrit endet përreth pronarit.

Fenghua kaloi 23 ditë në s p it al para se të largohej këtë javë. Ai ende duhet t’i n ëns htroh et trajtimit të fizioterapisë, sipas Harbin TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *