HOME

I harron paratë në bankomat, shikojeni çfarë ndodh me to kur i shohin të tjerët

Eksperiment interesant me para të nxjerra nga bankomati. Sa prej jush u ka ndodhur të harroni t’i tërhiqni paratë nga bankomati? Një problem i tillë ndodh ku do në botë.

Por, çfarë do të ndodhë me to nëse dalin nga bankomati dhe ju jeni larguar nga vendi i ngjarjes. Një eksperiment i tillë është bërë nga një kanal në Youtube andaj shiheni rezultatin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *