HOME

I propozon ish-gruas, pasi ishin ndarë pas 20 viteve martesë (Video)

Një çift nga Ohio të cilët kanë qenë të martuar për 20 vite dhe pastaj janë divorcuar kanë vendosur që prapë të martohen, pas një propozimi të lezetshëm.

Djali i tyre, Jeffry ka shpërndarë në Twitter këtë moment të bukur, kur babai i tij Jeff i ka martesë për herë të dytë nënës së tij, Lorrie. “Prindërit e mi kanë qenë të martuar për 20 vite, u ndanë, shikuan punët e veta secili. Vite më vonë, ata filluan të dalin së bashku përsëri, dhe dje, ndodhi kjo”. Shikoni videon më poshtë, të këtij propozimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *