HOME

I riu po e ndihmonte të parkonte, por femra e ‘vizaton’ në mur-Momenti i per.plasjes/ VIDEO

Ky është momenti i t me rrsh ëm kur gruaja sh ty p me makinë një të ri i cili përpiqej ta ndihmonte të parkonte. Në pamjet filmike do të shikoni se si gruaja p ër pla s në mur të riun në momentin që ajo po ecte mbrapsht. Si pa s ojë e për pl asje s i riu mbeti me brinjë dhe këmbë të thyera. Ngjarja ndodhi në Hanoi, Vietnam, muajin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *