HOME

I thanë futi vezët në mikrovalë dhe ashtu bëri, oh Zot si përfundoi kjo bukuroshe

I thanë futi vezët në mikrovalë dhe ashtu bëri, oh Zot si përfundoi kjo bukuroshe
August 10, 2020 – by admin

Kaq e bukur sa ishte, një fa tk eqë si për këtë 22- vjeçare ajo që i ka ndodhur.

E reja humbi shikimin në njërin sy, pasi dy vezët që i kishte futur në mikrovalë për ti zier i kanë sh përt hyer në fytyrë.

Kjo vajzë quhet Bethany Rosser. Ajo ka treguar se ishte duke përgatitur mëngjes të martën e kaluar kur pës oi d jegie të t merrs hme të fytyrës.

E reja nga qyteti Redditch, Britani kishte lexuar në internet se mund të ziente vezë në mikrovale dhe nuk mund të kishte asnjë pro bl em, por në fakt nuk rezultoi ashtu.

Sipas udhëzimeve që lexoi, e reja mori dy vezë i vendosi në një enë me ujë, u hodhi dhe kripë dhe i futi në mikrovalë duke e planifikuar për 6 minuta. Sapo u bë koha ajo hapi mikrovalën, por ato i sh pë rt hyen në fytyrë duke i shka k tuar verbim të syrit të djathtë sy dhe dje gie në fytyrë.

Pas këtij in cid ent i ajo ka bërë një apel që askush të mos e provojë në shtëpi pasi mund të kenë pa soja të r ënda që mund të jenë dhe të parik uperueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *