HOME

Iku për më mirë po dha shpirt atje/ Mediat suedeze publikojnë detajet rrëqethëse: Makinën e 22-vjeçarit shqiptar e mori para kamioni

Iku për më mirë po dha shpirt atje/ Mediat suedeze publikojnë detajet rrëqethëse: Makinën e 22-vjeçarit shqiptar e mori para kamioni. Një ngjarje e rëndë ka tr ond itur familjen Rama me origjinë nga Kosova, ndërsa në një ak sid ent në Suedi mbeti i vd e kur në vend, djali i tyre Vatan Rama.

V ik tima ishte vetëm 22-vjeç, teksa mësohet se makina e të riut ishte p ërp lasur me një kamion. Ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 19:00 në një autostradë të Suedisë.

Më konkretisht, 22-vjeçari është nga Botusha e Koshares, ndërsa ishte djalë i vetëm i familjes Rama.

Sipas tyre, i riu nuk e kishte kuptuar me kohë që kamioni që ndodhej para tij kishte frenuar, dhe kështu ishte p ërp lasur. Christer Fuxborg zë dhënës i Po lic isë suedeze në atë rajon ka treguar se tashmë kanë filluar edhe h et imet, për të mësuar shkaqet e ak side ntit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *