HOME

Isa Mustafa : Per 250 euro edhe djali im punon e ju a nkoheni qe sjan rrogat e mira

Lidhja Demokratike e Kosovës konsideron të panevojshme mbajtjen e zgje dhjeve të parakohshme dhe e sheh të do mosdoshme që Qeveria Hoti të përfundojë mandatin e saj qeverisës.

Kryetari i LDK,se Isa Mustafa tha se familja e tij bejn një jetë modeste si çdo shtëpi në Kosovë, madje ai tha se biri i tij Besniki është shumë kursimtar.

Isa tha: “Besniki me 250 euro e kalon krejt mujin, madje edhe i teprojn disa, po i ruan shumë parat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *