HOME

Ish-komandanti i UÇK-së tro’ndit me deklaratën për “znacken”, Milaim Zeka spiun i shërbimeve të huaja (VIDEO)

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sabit Geci ka rrëfyer një ngjarje që e lidh me ish deputetin Milaim Zeka për të cilin thotë se e kanë nxitë shërbimet e huaja.

Ai në një studio televizive ka treguar se si Zeka e kishte thirrur në telefon dhëndrin e tij qe i kishte thënë se e posedon një dëshmi në të cilën planifikohet vrasja e Gecii nga shokët e tij.

“Po e thom një rrëfim për Milaim Zekën. E thërret dhëndrin tim nuk e di ku e ka gjetur dhëndrin tim, numrin e dhëndrit tim nuk e di”.

“Zeka e thërret dhëndrin tim dhe e pyet a po mërziteni se po duan të ta vrasin baballëkun?. Atë e kanë nxitur shërbimet e huaja”.

“Milaimin e kam nipash dhe kam pasur respekt për të”.

“Ai thotë se e ka një incizim 45 minuta thotë se si kanë organizu me vra shokët e tina. Me emër e mbiemër i ka thanë.

“Unë isha duke shkuar për në Shqipni, e pom thërret djali i vogël“.

“Pas kësaj më ka thirrur djali në telefon dhe më tha hajde në shtëpi – tha duhet te takohemi gjithsesi sepse kanë organizuar të të vrasin”.

Për më shumë detaje nga rrëfimi i Gecit shikojeni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *