LAJME

Ish-Kryeministri Fatos Nano mbrëmjen e sotme tregon historinë e motrës!!!

Ish-Kryeministri Fatos Nano në të parën intervistë televizive pas 10 vitesh, ka rrëfyer disa detaje të pathëna për jetën e tij. Nano ka treguar mbrëmjen e sotme historin e të motrës e cila vetëm se u martua me një djalë të një familje të pers ekuar, u de tyrua të qëndronte për 15 vite në Laç.

“Siç morën në q afë motrën time. Ra në dashuri dhe u martua me një djaë që vinte nga një familje të perse kutuarish. Mbaroi shkollën dhe e çuan në gjimnazin e Laçit. Ishte më e mira, por vetëm se bëri atë martesë, qëndroi për 15 vite në Laç. Nuk njihej merita dhe ndershmëria. E bisedoja dhe me babain”, është shprehur Nano në Opinion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *