HOME

Ishte me Biciklete, Arusha i prene rrugen dhe atij i ndodhi….VIDEO

Bëhet fjalë për pamje në të cilat ata thonë se janë bërë në Malet e Sharrit, dhe në të cilat ata rastësisht kanë hasur në një arushë dhe dy të vegjlit e saj.

Për fat të mirë, ata kanë shpëtuar nga një përplasje me kafshët për pak centimetra, gjë që edhe mund të shihet në pamjet e publikuara.

Ata kanë rrëfyer se pas kësaj, ka qenë arusha e madhe e cila dukej e tërbuar dhe e cila ka filluar t’i ndiqte.

“Ishte një moment shumë i frikshëm, por njëkohësisht edhe shumë i veçantë që rrallëkush mund ta përjetojë”, kanë shkruar djemtë në përshkrimin e videos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *