HOME

Ja se cfare ben doktori pasi femija sherohet.prinderit e femijes cuditen

Doktori përmbush premtimin për ‘shfaqje fantastike’ kur fëmija te sherohet.Është e vështirë për familjet me fëmijë të vegjël të cilët janë të shtruar në spital për të qëndruar në periudha të zgjatura. Në Gjermani, një mjek ka një mënyrë për të sjellë gëzim për pacientin e tij të vogël dhe familjen, dhe është përmes vallëzimit.

Gerrit, nga Wiesbaden, Gjermani, vuan nga një defekt i rrallë i genit të quajtur MOPD type 1, gjë që e bëri atë të prirur ndaj infeksionit. Meqë ka vetëm 10 njerëz në botë që aktualisht janë të njohur të vuajnë nga gjendja e rrallë, familja e Gerrit ka krijuar faqen e Facebook-ut “Unser Kleiner HELD / Welt Gerrit” për të rritur ndërgjegjësimin dhe per te mbledhur te ardhura.Në prill 2018, një video u ngarkua ne facebook duke treguar një doktor nga spitali Horst-Schmidt-Kliniken për Gerrit, i cili ishte shtruar në spital dhe në kujdes intensiv për katër javë. Një nga mjekët e Gerrit kishte premtuar të vinte një shfaqje për të, kur ai do te behej më mirë.

Duke dashur të ndante momentin e lumtur, familja ngarkoi shfaqjen e shkurtër në Facebook.Doktori pasi pa qe femija u be mire filloi te kercej duke bere qe femija te buzeqesh dhe te gezohej.Ai i kishte premtuar femijes dhe familjes nese femija do sherohej ai do kercente veten per ta.Duke sjell caste gezimi per te gjithe.Familjaret falenderuan doktorin dhe i shprehen falenderime per miresjelljen e tij dhe per cdo gje qe kishte ber per ta dhe djalin.Sa bukur eshte kur mjeket jane te mire dhe sillen mire me pacientet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *