HOME

Ja si të shpëtoni nga era e keqe e gojës

Keni një frymëmarrje me erë të keqe, keni provuar çdo gjë të mundshme por nuk keni gjetur zgjidhje? Por më poshtë keni zgjidhjen e problemit tuaj.
Çfarë e shkakton frymëmarrjen e keqe ?
Në shumicën e rasteve era e keqe e gojës është e lidhur me prezencën e gurëve në bajame.

Në rast se ju nuk i njihni, ato përfaqësojnë pika të vogla që janë të dukshme në bajamet. Ata mund ta kthejnë frymën tuaj në diçka shumë të pakëndshme. Arsyeja është e thjeshtë – gurët prodhojnë një gaz me erë të squfurit, dhe të gjithë e dimë se kjo erë është e tmerrshme.

Gurët e bajameve mund të përshkruhen si gunga e mukusit, dhe vendi ku bakteret e ushqimëve grumbullohen. Pasi kjo të bëhet ndërtimin solid, njerëzit mund të presin më shumë se vetëm probleme me aromën e gojës, ata gjithashtu mund të përjetojnë probleme kur gëlltitin ushqimin.

Në disa raste, gurët e bajame eliminohen vete, por në shumë raste ata duhet të hiqen kirurgjikisht. Lajm i mirë është se ka një alternativë të tretë, alternativë e natyrshme. Kjo teknikë do t’ju lejojnë të heqni gurët pa ndihmën e askujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *