HOME

Ja vlen ta shikoni: Ja çfarë shtëpie luksoze kan blejtur Teuta dhe Adonisi, Ia “Ftofin” Bleros dhe Afrones (PAMJE)

Aktorja e njohur Teuta Krasniqi pas nje kohe e konfirmoj një lajm të tillë duke e pranuar se Adonisi është mashkulli fatlum krah saj.

Blero dhe Afrona para pak diteve kan bler një shtëpi të re, por pas kesaj kan reaguar edhe Teuta me Adonisin ku eshte zbuluar se edhe ata këto ditë kan blerë një shtëpi tepër luksoze, ju sjellim disa pamje se si duket shtepia e tyre prej jasht dhe prej brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *