HOME

Jam 37 Vjeçare, Jetoj Në München Të Gjermanis, Kërkoj MashkuII Shqiptar Për Lidhje….

Jam 37 vjeçare , ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes.//

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *