LAJME

“Jam më i menqur se të gjithë. Kam qef me më thirrë Ramiz miliarderi”

Naim Murseli, këshilltar i Behgjet Pacollit, u ka r eaguar d eklaratave të Ramiz Kelmendit dhënë në T7 se ai është më i m ençur se Pacolli.

Murseli në një postim në “F acebook”, ka thënë se “me ndja është pasuri, e kjo dikujt i mungon”.

“Në mes të një k rize p andemike dhe f inanciare, është shumë e ulët të lavdërohesh me shtëpinë tuaj l uksoze dhe p asurinë tuaj fi nanciare. Dhe atë ndaj një nga popujve më të v arfër të Evropës. Për ta quajtur më pas veten “më i me nçuri nga të gjithë”. Por mos të harrojmë se edhe mendja është p asuri, e kjo dikujt i mungon”, ka shkruar ai në “F acebook”.

Në ndërkohë Ramiz Kelmendi tha për T7, se rroga e tij mujore është 990 mijë euro. Ai poashtu tha se ka dëshirë që njerëzit ta thërrasin Ramiz miliarderi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *