HOME

Jam nga Prishtina, Jetoj ne banes jam e punesuar vetem serioz. 42 vjecarja kërkon burr ne Tv

42 vjecarja kërkon burr ne Tv : Jam nga Prishtina, Jetoj ne banes jam e punesuar vetem serioz.

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *