HOME

“Jepi Jake” Episodi 2/ Të rinjtë ‘shijojnë’ nga teleferiku pamjet e çiftit që kënaqen në bar

Një çift të rinjsh janë filmuar duke bërë se kks në natyrë në Dajt. Mesa duket ata kanë dalë për shëtitje apo piknik, pas disa ditësh me shi dhe dëborë të vazhdueshme. Videoja është kapur nga disa të rinj, të cilët nuk e kursejnë humorin. Siç shihet, çifti nuk janë përmbajtur dhe daljen në natyrën e Dajtit kanë menduar ta “shfrytëzojnë më së miri”. Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme. “Jepi Jake… O bobobo…”- dëgjohet të thotë i riu që i ka fil muar. Theskojmë se pamje të tilla janë bërë të zakonshme në vendin tonë, pasi çiftet e sotme nuk njohin limite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *