HOME

‘Kallma Cigaren’, Nusja Shqiptare Që Për.mbysi Traditën, Pamjet Bëhen Hit Në Rrjet (Video)

Dasmat shqiptare janë të mbushura me gëzim, hare dhe plot tradita. Gjërat më tipike që mund të vësh re në një dasmë shqiptarësh janë lekët e shumta që kanë mbushur sallën dhe njerëzit që hedhin valle pa pushim.

Por nuk mund të harrojmë këngën “Kallma cigaren” e cila është një nga më të famshmet të dasmave shqiptare. Pikërisht në momentin kur vendoset kjo këngë nusja i ndez cigaren dhëndrrit. Por këtë traditë e ka thyer një nuse shqiptare. mos haroni shty.peni poshtt rek. lamen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *