HOME

“Kam lindur djale, por jam ndjere gjate gjithe jetes vajze”

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Besone ose jo ky ishte mashkull tash qe e eshikon nuk te besohet se qfar ndryshimi ka bere kjo jan fotot e saj qe i ka publikuar.

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Besone ose jo ky ishte mashkull tash qe e eshikon nuk te besohet se qfar ndryshimi ka bere kjo jan fotot e saj qe i ka publikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *