HOME

Kamioni përfundon brenda në supermarkatë në qytetin shqiptar (VIDEO)

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur mesditën e sotme në qytetin e Vitisë në Kosovë.
Një kamion ka ngatërruar rrugë dhe ka përfunduar në një supermarkatë.

Për fat të mirë ky aksident është shoqëruar pa viktima.
Të pranishmit në këtë moment në supermarkatë janë trembur shumë kur kanë parë kamionin që të kalojë vitrinë dhe të përfundojë në raftet e mallrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *