HOME

Katër vajza ribashkohen pasi mposhtën betejën e kancerit së bashku në të njëjtin spital

Katër vajza që mposhtën kancerin së bashku në të njëjtin spital në Florida u ribashkuan për një fotosesion për të festuar shëndetin e tyre.

Tre vjet më parë, shkruan Parents McKinley, Chloe, Ava dhe Lauren ishin të gjithë në trajtim të kancerit në një spital në Florida.

Vajzat, të moshës katër deri në pesë vjeçe, fotografoheshin çdo vit në hollin e Spitalit të Fëmijëve në, Florida, por kjo është hera e parë që ato fotografohen të lira nga beteja e kancerit
McKinley, Ava dhe Lauren të gjithë kishin leukemi limfoblastike akute, dhe Chloe kishte një formë të rrallë të kancerit të mushkërive. McKinley tha se ato të gjitha u lidhën “sepse gjaku i tyre ishte i sëmurë”.

Nëna e Lauren, Shawna Glynn, shtoi se vajzat formuan një shoqëri kur ishin në Johns Hopkins për shkak të kokës së tyre tullace.

“Ajo ishte vetëm tre vjece dhe nuk kishte flokë, por në të njejtën kohë të gjitha mikeshat e saja në spital duken në të njëjtën mënyrë, kështu që i dha asaj një lloj normaliteti,” tha Glynn.

“Ishte vetëm gjithmonë një frymë e ajrit të pastër për të parë një fytyrë të njohur dhe për të ditur që ajo nuk ishte vetëm në këtë betejë,” shtoi Karen Moore, nëna e McKinley.

Nënat thanë që ato gjithashtu mbështeteshin tek njëra-tjetra për ta luftuar kancerin përmes trajtimit. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *