HOME

Keni shenja të bardha në thonj? Tregojnë diçka të rëndësishme për shëndetin tuaj

Keni pyetur ndonjëherë vetën se çfarë i shkakton shenjat e bardha në thonj?

Nëse doni të mësoni më shumë për shëndetin tuaj, ju duhet të kontrolloni para së gjithash duart tuaja, konkretisht thonjtë, transmeton lajmi.net.Linjat e bardha ose pikat në thonj mund të jenë tregues se po luftoni me një infeksion, ose keni mangësi të ndonjë minerali.

Termi teknik për këto pika të bardha është leukonikia. Dhe, sipas Healthline, ka disa arsye pse jeni duke i përjetuar ato.

Reaksioni alergjik mund të shkaktojë shfaqjen e shenjave. Trupi juaj mund të reagojë keq ndaj ngjtyrës së thonjve, shkëlqimin ose thonjve artificialë.

Nëse besoni që jeni pjesë e këtij rasti, ndërpritni përdorimin e këtyre produkteve për një kohë për të parë nëse zhduken këto shenja.

Përderisa është e natyrshme që thonjtë tuaj të ndryshojnë me kalimin e kohës, kërkimi i këshillave mjekësore mund të jetë një domosdoshmëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *