HOME

Kishte zero euro, por i bëri 400 mijë: Kaq është rritur pasuria e pa luajtshme e Albin Kurtit për vetëm një vit

Pasuria e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti, është rritur shumë që nga viti 2019. Ai ka një pasuri të pal uajtshme rreth 400 mijë euro, ndërsa të hyra vjetore rreth 40 mijë euro, shkruan Gazeta Metro.

Lëvizja FOL ka një platformë ku bëhet de klarimi i pasurisë së zyrtarëve shtetërorë dhe krahasimi i saj. Në këtë platformë janë të përfshirë në deklarim të pasurisë 450 zyrtarë publikë dhe në mes të tyre është edhe lideri i LVV’së, Albin Kurti.

Në vitin 2020 në deklarimin e pasurisë Albin Kurti, ka de klaruar pasuri të paluajtshme 400 mijë euro, para të gatshme në bankë mbi 13 mijë euro dhe të hyra vjetore rreth 40 mijë euro.
Ajo që bie në sy gjatë deklarimeve ndër vite është se pasuria e Kurtit është rritur shumë që nga viti 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *