HOME

Kjo është hera e parë dhe e fundit kur një nënë së bashku me të birin e saj provojnë ndonjë atraksion në parkun e lodrave (VIDEO)

Të gjithë kanë dëshirë të zbaviten, por gjithkushë zgjedhë mënyrat që ata dëshirojnë.
Parku i lodrave është një atraksion për shumë njerëz por në këtë rast pë këtë nën e bir aspak nuk ishte zbavitje dhe argëtim.

Nëna nuk dinte të mbahej për vete apo të kujdesej për të birin.
Për më tepër ndiqeni videon në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *