HOME

Kjo ishte kërkesa e fundit e babait për Leonorën (VIDEO)

Këngëtarja Leonora Jakupi ishte sonte mysafire e Liberta Spahiut në rubrikën “5 data”.
Në Prive, ajo rrëfeu për etapa të ndryshme të jetës së saj por nuk shpëtoi pa u pyetur as për të ardhmen.

Mes tjerash, këngëtarja tregoi kërkesën e herës së fundit kur ishte parë me babain e saj të ndjerë.
Kërkesa e babait ishte pikërisht që Leonora të bënte një këngë për luftën.

A është gati për t’u bërë nënë? Sa ka ndikuar mbesa në planifikimin e saj familjar?
Këto dhe të tjera, në videon e mëposhtme /Prive.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *