HOME

Kjo vajzë e re është gati të punojë në ndërtim, por ja kush është arsyeja e saj për të bërë një punë kaq të vështirë?

Gjenerata e re në ditët e sotme shpesh emërohet si një “brez i prishur”, por jo për këtë vajzë që ka provuar veten se edhe pse është e re ajo është e gatshme të punojë shumë për të blerë shtëpinë e saj.Në fakt, vajza e bukur me emrin Xiao Mei gjithashtu nuk dëshiron të ngarkojë prindërit e saj dhe është e gatshme të punojë si punëtore në një shesh ndërtimi.Vendosmëria e saj per te zoteruar nje shtepi është aq e fortë perderisa ajo është e gatshme të bëjë nje punë kaq te veshtire,te paimagjinueshme per nje vajze apo dhe per te rinjt.

Fotot e saj duke punuar jane bere virale në internet dhe kanë shkaktuar diskutime të shumta se pse ka shumë burra të fortë qe ende qendrojne në shtëpi dhe nuk jane te gatshem per pune.

Imagjinoni sa të rënda janë tullat për një vajzë të re si Xiao Mei. Ajo është një vajzë e mrekullueshme. Xiao Mei ka dëshmuar se gratë mund të bëjnë gjithçka që shkon përtej kufijve për të marrë atë që duan. Ndoshta Xiao Mei mund të frymëzojë gratë atje për të jetuar në mënyrë të pavarur pa u mbështetur në askënd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *