HOME

Kjo Video E Çmendur Është Xhiruar Mbrëmë Në Prishtinë

Një shofer aspak i përgjegjshëm ka bërë një veprim që mund të rrezikonte edhe të tjerët në komunikacion.Në pamje shihet se si një shofer në “Rrugën B” në Prishtinë, mbrëmë vonë ka rrezikuar komunikacionin duke bërë “drift” me veturën e tij, transmeton Magazina.alSiç është mësuar, ky veprim është parë nga policia e cila ishte duke patrulluar në atë rrugë dhe shoferi është kapur.Për më shumë shihni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *